Am ascultat. Am învățat. E timpul pentru mai bine!

COSMIN ANDREI PRIMAR

Program

1 SĂNĂTATE LA STAT LA FEL CA LA PRIVAT

Dotarea cu aparatură medicală avansată pentru spitalele municipale, condiții de cazare și masă de calitate, igienizarea spațiilor, reguli stricte privind respectul față de pacient.

2 PARCAREA DE LA BLOCUL TĂU

Evaluarea necesarului de locuri de parcare la fiecare bloc și amenajarea de spații de parcare corespunzătoare, sistem de monitorizare video și construcția de parcări supraetajate

3 MAMA ȘI COPILUL - Pachetul „Gabriela Firea”

Sprijin financiar pentru întemeierea tinerelor familii și pentru nounăscuți, investigații gratuite și vouchere pentru: cupluri infertile, creșterea copilului, femei însărcinate, intervenții stomatologice copii.

4 CETĂȚENII, CONSILIERII PRIMARULUI

Consultări periodice între primar și cetățenii din fiecare zonă a municipiului, comunicare eficientă cu asociațiile de proprietari, stabilirea bugetului împreună cu cetățenii.

5 EDUCAȚIE INTELIGENTĂ DIGITALĂ

Vouchere pentru rechizite școlare gratuite, catalog electronic, platformă digitală unică pentru elevi și profesori, dotarea sălilor de clasă cu mobilier nou, table interactive și proiectoare.

6 UN LOC DE MUNCĂ PENTRU FIECARE

Programul „Primul loc de muncă” pentru tinerii între 18 și 30 de Ani. Școala de meserii. Programul INTERNSHIP Administration BT. Ucenicie pentru tinerii din familii vulnerabile.

7 LA PERIFERIE LA FEL CA ÎN CENTRU

Asfaltarea celor 60 de km de străzi și amenajarea spațiilor verzi aferente, din zona periferică a municipiului. Racordarea la utilități publice a străzilor de la periferia orașului.

8 LOCURI DE JOACĂ PENTRU TOȚI COPIII

Locuri de joacă în zonele rezidențiale din tot orașul. Sisteme de monitorizare video pentru siguranța copiilor. Acces gratuit la terenurile de sport ale școlilor în afara orelor de curs.

9 O LOCUINȚĂ MODERNĂ PENTRU FIECARE

Continuarea blocurilor de locuințe ANL și apartamente sociale începute de PSD. Anveloparea blocurilor vechi. Locuințe pentru medici. Terenuri gratuite tinerilor pentru construcția de case.

10 STUDENT LA BOTOȘANI

Reluarea demersurilor abandonate în ultimul mandat pentru înființarea la Botoșani a unei secții a unei Universității din Iași. Dezvoltare Hub IT la Botoșani.