De ce candidez la al doilea mandat

Dragi botoșăneni,

Vă mulțumesc pentru încrederea și susținerea acordată în 2020 și pentru participarea fiecăruia la consultările și întâlnirile permanente pe care le-am avut în ultimii 4 ani în cartierele din municipiul Botoșani.

Dumneavoastră sunteți cei mai importanți consilieri ai mei, zi de zi prin toate propunerile, sesizările și criticile obiective pe care le aveți cu privire la proiectele de investiții pe care le-am finalizat, cele care sunt în lucru sau urmează să înceapă.

Îmi doresc ca alături de echipa PSD Botoșani să candidez pentru următorul mandat de 4 ani și împreună cu dumneavoastră, locuitorii municipiului Botoșani să construim mai departe ce am început în 2020, modernizarea infrastructurii stradale, reabilitarea și dotarea școlilor, înființarea celor două creșe din Cișmea și Pod de Piatră, implementarea celui mai modern sistem de colectare și selectare a deșeurilor și finalizarea celor mai prestigioase instituții de cultură Teatrul Mihai Eminescu și ansamblul Bisericii Sfântu Gheorghe.

Cu o experiență acumulată de 8 ani ca viceprimar și 4 ani ca primar al municipiului Botoșani vă asigur că știu ce am de făcut și așa cum am reușit alături de echipa de la primărie să schimbăm fața orașului, la fel cu sprijinul dumneavoastră vom accelera investițiile în următorul mandat.

Carmen Mariana Dăscălescu

Știu ce am de făcut pentru a continua să dezvoltăm mai departe municipiul Botoșani, să devină un oraș de care să fim cu toții mândri și care să ofere o perspectivă bună copiilor noștri, școli, grădinițe și crește noi și dotate, să extindem porgramul „Student la Botoșani”, care deja funcționează în parteneriat cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, să atragem investitori pentru crearea de locuri de muncă calificate și bine plătite, să avem un transport în comun eficient și ecologic și să finalizăm asfaltările în toate zonele orașului.

Așa cum am reușit în acest mandat să finalizez reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu, Biserica Sf. Gheorghe, să amenajăm Versantul Pacea cu un parc sportiv pentru copii și familii pentru toate sezoanele, să începem renovarea școlilor, la fel voi face și mai departe.

Voi continua cu achiziția de autobuze electrice pe toate traseelele de transport în comun pentru municipiu, proiectul este finanțat, urmează livrarea acestora, cu instalarea de insule ecologice îngropate, au fost deja montate în câteva cartiere, urmează și celelalte, cu asfaltarea străzilor de la periferie, cu izolarea termică a blocurilor de locuințe și cu construcția de noi apartmamente ANL și cu redarea valorii culturale a Centrului Vechi prin creșterea numărului de evenimente și cu amenajarea spațiilor comerciale și locative din această zonă a orașului nostru.

Vă asigur că voi fi într-un dialog permanent cu dumneavoastră, voi încerca să fiu și mai mult pe teren în fiecare zonă unde mă veți chema pentru a identifica cele mai bune soluții la fața locului, astfel încât să continuăm proiectele pentru modernizarea municipiului Botoșani.

Viitorul orașului și continuarea dezvoltării acestuia îl stabilesc împreună cu dumneavoastră, așa cum am procedat și în primul mandat.

Haideți să accelerăm dezvoltarea municipiului Botoșani!
Haideți să eliminăm blocajele politice!

Cu susținerea lui Lucian Trufin la județ și cu majorități PSD în consilii, putem realiza mai repede proiectele orașului!

Cu drag și responsabilitate pentru Botoșani,

Cosmin Andrei

Votați Cosmin Andrei la Primăria Botoșani!

Votați PSD la Consiliul Local și Consiliul Județean! 

Votați Lucian Trufin, președinte la Consiliul Județean!